The Hague Marriott officiele spelershotel The Hague Open

Van 25 t/m 31 juli 2016 zullen de toptennissers die deelnemen aan The Hague Open overnachten in een nieuw spelershotel. Het gerenoveerde The Hague Marriott heeft zich als official tournament hotel verbonden aan de 24e editie van de ATP Challenger in Scheveningen.

Ivo Pols, toernooidirecteur van The Hague Open, kijkt vol vertrouwen uit naar de samenwerking: “We zijn blij dat we in het grootste hotel van de stad onze spelers kunnen laten overnachten. Binnen de internationale tenniswereld staat ons toernooi hoog aangeschreven vanwege de uitstekende verzorging van onze spelers. In het The Hague Marriott zal het onze spelers aan niets ontbreken.”

Vincent Pahlplatz, general manager van The Hague Marriott: “We verwelkomen de deelnemers in een compleet vernieuwd hotel. De complete inrichting van het hotel is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd. We zijn nog bezig met de laatste puntjes op de i aan de buitenkant van het gebouw, maar eind juli zijn we echt helemaal klaar voor om de toptennissers te verwelkomen.”

The Hague Open

De 24e editie van The Hague Open zal plaats vinden van 25 t/m 31 juli op de Mets Tennisbanen in Scheveningen. De kaartverkoop is van start gegaan via de website www.thehagueopen.nl Met tickets vanaf €5,- zijn de kaartprijzen laag gehouden zodat het toernooi als een gezinsuitje kan worden gezien voor alle tennisfans. Kaarten zijn hier aan te schaffen., daarnaast bieden we samen met The Hague Marriott een uitgebreid overnachtingsarrangement aan. Klik hier voor meer informatie.