Robin Haase in actie op The Hague Open

Robin Haase komt bij de aankomende editie van het jaarlijkse ATP Challenger toernooi van Scheveningen wederom in actie. Nederlands beste tennisser van dit moment gaat van 25 t/m 31 juli 2016 op zijn ‘eigen’ Mets Tennisbanen in Scheveningen op jacht naar zijn eerste titel.

Voor Robin Haase is het toernooi een thuiswedstrijd. Hij tennist immers al vanaf zijn vijfde op de Mets Tennisbanen in Scheveningen. De titel in de grootste ATP Challenger van Nederland ontbreekt echter nog op zijn palmares, waar hij wel al twee ATP toernooien op zijn wist naam te schrijven. Vorig jaar strandde de Hagenaar in de halve finale tegen Andrey Kuznetsov. Dit jaar gaat de enige Nederlander in de top-100 van de ATP World Tour Ranking als onbetwiste publiekstrekker op de Mets tennisbanen weer voor de titel.

Toernooidirecteur Ivo Pols geeft wildcards aan de talentvolle Tim van Rijthoven en voormalig toernooiwinnaar Jesse Huta Galung. De komende weken zullen meer namen bekend worden gemaakt, die van 25 t/m 31 juli in actie zullen komen in Scheveningen.

The Hague Open

De 24e editie van The Hague Open zal plaats vinden van 25 t/m 31 juli op de Mets Tennisbanen in Scheveningen. De kaartverkoop is van start gegaan via de website www.thehagueopen.nl Met tickets vanaf €5,- zijn de kaartprijzen laag gehouden zodat het toernooi als een gezinsuitje kan worden gezien voor alle tennisfans.

Klik hier om kaarten te reserveren.