Robin Haase en Jesse Huta Galung in actie op Sport1 Open 2015

Bij de komende editie van de Sport1 Open in Scheveningen zijn Robin Haase en Jesse Huta Galung opnieuw van de partij. Robin Haase is met zijn 88e plek op de ATP World Tour de beste Nederlandse tennisser van dit moment. Jesse Huta Galung, die het toernooi in 2008 en 2013 wist te winnen, is de tweede Nederlander die in actie zal komen. De Sport1 Open 2015 wordt van 20 tot en met 26 juli 2015 gehouden op de Mets in Scheveningen.

Voor Robin Haase is de Sport1 Open een thuiswedstrijd. Hij tennist al vanaf zijn vijfde op de Mets Tennisbanen in Scheveningen. Hij is daarmee een van de onbetwiste publiekstrekkers van de 23e editie van de ATP Challenger.

Jesse Huta Galung voelt zich echter ook zeer thuis in Scheveningen. Hij wist het toernooi al twee keer op zijn naam te schrijven. In 2008 en 2013 won hij het toernooi, waarbij zijn opponent in de finale van 2013 Robin Haase was.

De afgelopen editie werd gewonnen door David Goffin. Zijn titel op het gravel van Scheveningen was het startsein voor een indrukwekkende reeks overwinningen die hem naar de 21e plaats van de wereld bracht. Welke internationale toptalenten er dit jaar aanwezig zijn wordt later bekend.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de Sport1 Open is vandaag van start gegaan. Met ticketprijzen tussen de €5,- en €15,- euro zijn de toegangsprijzen zoals altijd laag gehouden zodat het toernooi kan worden bezocht als een betaalbaar gezinsuitje voor het hele gezin. Naast toptennis kunnen bezoekers genieten van een uitgebreid activiteitenprogramma.

Kaarten zijn hier online verkrijgbaar