‘NextGen Lions’ aanwezig tijdens The Hague Open

Peugeot en tennis zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het kader van de internationale #NEXTisHere tennissponsoring ondersteunt Peugeot Nederland vier aanstormende Nederlandse tennistalenten. Met Tallon Griekspoor (20), Botic van de Zandschulp (22), Tim van Rijthoven (20) en Ryan Nijboer (18) is het portfolio van talentvolle tennissers inmiddels sterk bezet. Als ambassadeur van de nieuwe Nederlandse tennisgeneratie heeft Peugeot Nederland nu een uniek talentenprogramma ontwikkeld: 'NextGen Lions'. Tijdens The Hague Open staan deze talenten voor het eerst als NextGen Lions op de tennisbaan.

NextGen Lions

NextGen Lions is een volledig nieuw programma, waarmee Peugeot Nederland aanstormend tennistalent in Nederland de juiste handvaten biedt om de top te bereiken, niet alleen in de vorm van financiële ondersteuning maar ook op mentaal vlak. Juist daar is voor jonge tennissers veel winst te behalen.

Dealers

Een belangrijke rol bij dit concept is weggelegd voor de Peugeot dealers.Samen met het dealernetwerk zorgt Peugeot Nederland ervoor dat het programma ook op lokaal niveau doorgevoerd wordt. De sponsoring van The Hague Open door Peugeot Davo is hier een goed voorbeeld van.