Nederlands grootste tennistalenten op The Hague Open

Wildcard voor Tallon Griekspoor

Het 19-jarige tennistalent Tallon Griekspoor heeft van toernooidirecteur Ivo Pols een wildcard ontvangen voor The Hague Open 2016. Eerder werd al een bekend dat leeftijdsgenoot Tim van Rijthoven met een wildcard deelneemt aan de 24e editie van het jaarlijkse ATP Challenger toernooi op de Mets Tennisbanen in Scheveningen. Hiermee staan de twee grootste tennistalenten van Nederland op de deelnemerslijst.

De talentvolle Griekspoor is de laatste weken goed in vorm op het Nederlandse Future circuit. Afgelopen week behaalde hij in Breda de kwartfinale, een week eerder reikte hij tot de halve finale op de Future in Alkmaar. Samen met Van Rijthoven won hij daar bovendien de dubbelspeltitel.

Griekspoor wordt getraind door Kristof Vliegen. Zijn Belgische coach wist het toernooi in Scheveningen in 2009 te winnen.

The Hague Open

Met deelname van Robin Haase, Jesse Huta Galung, Tim van Rijthoven en Tallon Griekspoort belooft de 24e editie van 25 t/m 31 juli 2016 veel spektakel. De kaartverkoop voor het zomerse tennisfeestje is in volle gang. Kaarten zijn hier verkrijgbaar vanaf 5 euro per stuk.