Huta Galung en Van Rijthoven naar Scheveningen

Met Jesse Huta Galung en Tim van Rijthoven zijn de eerste deelnemers van The Hague Open 2016 bekend. De 24e editie van het ATP Challenger toernooi van Scheveningen vindt plaats van 25 t/m 31 juli 2016 op de Mets Tennisbanen. Huta Galung wist het toernooi in 2008 en 2013 te winnen, de talentvolle Van Rijthoven maakte twee jaar geleden in Scheveningen zijn debuut op de Challenger Tour. Beide spelers ontvingen van toernooidirecteur Ivo Pols een wildcard.

Tweevoudig winnaar en Nederlands grootste tennistalent in actie op The Hague Open

Jesse Huta Galung voelt zich thuis in Scheveningen. De 30-jarige Haarlemmer heeft dit jaar een wildcard nodig om deel te nemen. Huta Galung presteert echter altijd goed op de Mets Tennisbanen. Hij wist het toernooi in 2008 en 2013 al te winnen.

De talentvolle Tim van Rijthoven ontvangt ook een wildcard van toernooidirecteur Ivo Pols. De 19-jarige geldt als Nederlands grootste tennistalent. Na zijn debuut in Scheveningen werkte hij via een aantal Future toernooien hard aan zijn ranking. Recentelijk wist hij in een toernooi in Canada, een Challenger van ongeveer gelijke sterkte als the Hague Open, zelfs de halve finale te halen.

The Hague Open

De 24e editie van The Hague Open zal plaats vinden van 25 t/m 31 juli op de Mets Tennisbanen in Scheveningen. Met tickets vanaf €5,- zijn de kaartprijzen laag gehouden zodat het toernooi als een gezinsuitje kan worden gezien voor alle tennisfans. Zorg dat je er bij bent en schaf je kaarten hier aan!