COMPLETE NEDERLANDSE TENNISTOP OP SPORT1 OPEN

Bij de komende editie van de Sport1 Open in Scheveningen geeft de complete Nederlandse tennistop acte de présence. Naast de al eerder aangekondigde Robin Haase en Jesse Huta Galung komen ook Thiemo de Bakker en Igor Sijsling van 20 t/m 26 juli naar de Mets in Scheveningen.

Voor de in Den Haag geboren Thiemo de Bakker is het toernooi een terugkeer naar vertrouwde omgeving. De op dit moment als tweede Nederlander op de ATP World Tour geklasseerde speler kwam sinds 2012 niet in actie in Scheveningen. In 2008 boekte hij met een halve finaleplaats zijn beste resultaat.

Voor Igor Sijsling, die zich deze week via de kwalificaties wist te plaatsen voor het hoofdtoernooi van Wimbledon, is zijn laatste deelname nog langer geleden. Hij speelde in 2007 voor het laatst in het derde toernooi van Nederland.

Toernooidirecteur Ivo Pols: ”We zijn er heel blij mee dat de beste vier Nederlandse spelers van dit moment bij ons in actie komen. Het biedt de tennisliefhebber een unieke kans om de complete top op één evenement te kunnen bewonderen.”

De afgelopen editie van de Sport1 Open werd gewonnen door David Goffin. Zijn titel op het gravel van Scheveningen was het startsein voor een indrukwekkende reeks overwinningen die hem naar de 21e plaats van de wereld bracht. Welke internationale toptalenten er dit jaar aanwezig zijn zal komende week bekend worden gemaakt.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de Sport1 Open is in volle gang. Met ticketprijzen tussen de €5,- en €15,- euro zijn de toegangsprijzen zoals altijd laag gehouden zodat het toernooi kan worden bezocht als een betaalbaar gezinsuitje voor het hele gezin. Naast toptennis kunnen bezoekers genieten van een uitgebreid activiteitenprogramma.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via de website www.sport1open.nl