BEL AIR NIEUWE SPELERSHOTEL SPORT1 OPEN

Van 20 t/m 26 juli 2015 zullen de toptennissers die deelnemen aan de Sport1 Open overnachten in een nieuw spelershotel. Het Worldhotel Bel Air heeft zich als official tournament hotel verbonden aan de 23e editie van de ATP Challenger in Scheveningen.

Ivo Pols, toernooidirecteur van de Sport1 Open, kijkt vol vertrouwen uit naar de samenwerking met het Worldhotel Bel Air: “We zijn blij dat we in het grootste hotel van de stad onze spelers kunnen laten overnachten. Binnen de internationale tenniswereld staat ons toernooi hoog aangeschreven vanwege de uitstekende verzorging van onze spelers. In het Wordhotel Bel Air zal het onze spelers aan niets ontbreken.”

Sinds de WK Hockey 2014 heeft het Worldhotel Bel Air zich toegelegd om naast een conferentie hotel ook de accommodatie voor topsporters te zijn. Stephan van der Meulen, general manager: “Als het sportiefste hotel van Den Haag zijn we erg trots om de deelnemers van de Sport1 Open te mogen verwelkomen. We proberen in te spelen op de wensen van topsporters als koolhydraatrijke voeding, rust en door vooral maatwerk te leveren. Met succes: ook de beachvolleyballers hebben hier gelogeerd, voetbalclub Chelsea toen ze tegen ADO speelden en binnenkort ontvangen we ook de zeilwereld in ons hotel tijdens de Volvo Ocean Race.”

Sport1 Open
De 23e editie van de Sport1 Open zal plaatsvinden van 20 t/m 26 juli op de Mets tennisbanen in Scheveningen. Naast Nederlands beste tennisser Robin Haase en Jesse Huta Galung, komt internationaal toptalent naar Scheveningen. De kaartverkoop voor de Sport1 Open is van start gegaan via de website www.sport1open.nl Zoals gebruikelijk zijn de ticketprijzen laag gehouden zodat het toernooi als een gezinsuitje kan worden gezien voor de tennisfans.