Eten & drinken

De culinaire invulling van The Hague Open wordt voor dit jaar verzorgd door het team van The Local Heroes. Als culinaire partner zorgen zij de gehele week dat het jou als bezoeker aan niets ontbreekt.

Banqueting map The Hague Open

Restaurant "Local Heroes"
Ons clubhuis is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. Vanaf 17.00 uur is het mogelijk om te genieten van een drie-gangen-diner voor slechts €33,- De gangen zijn ook los te bestellen.

Reserveringen via melanie.webbers@thelocalheroes.nl

  • reserveren kan voor de 1e zit (17.00 tot 20.00 uur) of voor de 2e (20.30 uur tot sluit) zit
  • gelieve bij reservering aan te geven hoeveel gangen u wilt reserveren
  • bij niet verschijnen zonder bericht wordt uw tafel na 17.15 resp. 20.45 uur weer vrijgegeven en vervalt uw reservering

etenendrinken

Mets Plaza - Food
Voor de snelle hap zijn op ons gezellige Mets Plaza de hele dag door vers gemaakte producten verkrijgbaar (broodjes, pizza, poffertjes en veel meer)

Mets Plaza - Drinks & Bites
Met een hapje en drankje genieten in de zon op ons gezellige Mets Plaza. Van Champagne (Laurent Perrier) tot de Mets fruitsap, maar natuurlijk ook bier, fris en wijn: voor iedereen wat wils. Lekkere trek? Bestel een van de borrelarrangementen.

Mets Plaza - BBQ
Pak een bord en geniet van ons BBQ arrangement! Voor slechts  € 21,- geniet je 3 stuks vlees, gepofte aardappel en diverse salades.